ЗА КОШТИ МИКОЛАЇВЦЕМЕНТУ ВІДНОВЛЕНО ВЕЛИКИЙ БАСЕЙН СОК «ЮВІЛЕЙНИЙ» У МИКОЛАЇВСЬКОМУ РАЙОНІ (укр.)

Нещодавно розпочав свою роботу оновлений великий басейн для дорослих та дітей шкільного віку у спортивно-оздоровчому комплексі «Ювілейний» м. Миколаєва. Басейн відкрито після капітального ремонту вартістю 265 тис. грн, які надав спонсор - ПАТ Миколаївцемент.
За ці кошти було виконане нове облицювання плиткою стін, підлоги та власне самої ванни басейну, на що використано понад 550 м2 плитки.
Нагадаємо, раніше завдяки спонсорським коштам Компанії в розмірі 70 тис. грн було капітально відремонтовано басейн для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку «Жабенятко». Ще 270 тис. грн вкладено в облаштування приміщень душових, роздягалень та вбиралень комплексу й інші роботи.
Завдяки підтримці з боку ПАТ «Миколаївцемент» стало можливим відновлення роботи відділення плавання ДЮСШ. Також отримали нагоду поуправлятися у цьому виді спорту і школярі, для яких плавання передбачено на¬вчальною програмою. Започатковано уроки плавання для малечі дошкільного віку. Реалізовано програму «4+» для дітей із багатодітних сімей.
 «Миколаївцемент» вкотре довів усім мешканцям Миколаївщини, що здоров'я і безпека є основною цінністю кожної людини і ключовим пріоритетом для Компанії. Адже плавання - це один з найбільш корисних видів спорту, який має лікувальний вплив на організм і підходить для людей будь-яких вікових категорій. Отож, ми щиро дякуємо підприємству за інвестиції у заклади охорони здоров’я і спорту й запрошуємо усіх мешканців району до нашого оновленого басейну», - розповів директор СОК «Ювілейний» Іван Гречкосій.

ДОВІДКА

ПРО ПАТ «МИКОЛАЇВЦЕМЕНТ»
ПАТ «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року. Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2012 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено 800 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012, в т.ч. на розширення Львівського аеропорту.
Продукція заводу займає міцну позицію на національному ринку. Природним ринком збуту є західний регіон України.
У 2013 роціі завод приєднався до Групи «СіАрЕйч» – регіонального, національного та світового лідера у галузі будівельних матеріалів. Після входження до неї ПАТ «Миколаївцемент», група CRH стала лідером з виробництва цементу в Україні